۱۳۸۷ خرداد ۱۰, جمعه

پرتقال

پرتقال :
ناسازگاریها:
پرتقال با مواد چربی - ماهی به صورت که تهیه شود - سبزیها و رغن های مایع نباتی - شیر و انواع سوس ها - سالادکاهو و گوجه فرنگی- گردو ، بادام و نارگیل - غذاهای سرخ کرده ، املت ، ماهی شور و کنسرو - سیر ، سرکه و مشروبات الکلی - بادنجان ، فلفل سبز و آرتیشو و با گوشتهای کنسرو شده نمی سازد. سازگاریها: پرتقال با عسل ، خرما ، شکر ، قند ، مارمالاد، مربا، نان ، سیب زمینی ، انگور، سیب درختی ، گلابی ، خربزه، هندوانه ، برنج، شاه بلوط و میوه های شیرین سازگار است. - با انگور و توت فرنگی برای بیماری زکام خوب است - با نان برشته کامل و پنیر تازه ، برای کم خونی خوب است - با نان کامل و عسل و میوه های شیرین، برای سرماخوردگی خوب است - با نان کامل و مربای به، ضد اسهال است - با نان کامل و خامه شیرین ( عسل یا شکر) ، ضد گلو درد است - با سیب زمینی تنور پز و پنیر ، برای دردهای کلیه و بیماریهای مثانه خوب است - با نارنگی برضد انواع تب مناسب است - با سیب درختی ، ضد فشار خون است - با برنج پخته و پنیر ، ضد ضعف است - با خرما ، ضد رماتیسم است - با خرمالو ، ضد کولیت است - با ماکارونی پخته و عسل غذای سهل الهضمی است - با پامپلموس ( پرتقال امریکایی) ، ضد کم اشتهایی است - با ماکارونی پخته و پنیر، ضد کمبود غذایی است - با آلو ، ضد یبوست و انواع تب است - با موز و کشمش و انجیر خشک، ضد نقرس است - با توت فرنگی و خامه شیرین یا عسل، ضد سیاتیک است - با لیمو ، ضد سرطان است - با آناناس ، هلو و مارمالاد، ضد یبوست است - با خربزه ، ضد اوره است - با هندوانه، ضد نفریت است - با هلو ، ضد سرطان و سل است - با انجیر ، ضد اولسر معده است

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر