۱۳۸۷ خرداد ۱۰, جمعه

نان

نان :
موادغذائی سازگار با نان :
نان با پنیر سازگار است و خوب ترکیب می شود. با میوه های تازه - سبزیهای خوردنی - کاهو - پرتقال - نارنگی - هندوانه - خربزه - انگور - هلوی رسیده - گیلاس و آلبالوی رسیده - ازگیل رسیده - توت - آناناس - خرمالوی رسیده - انجیر - آلوی رسیده - انبه و پاپابا* سازگار است. * پاپابا یا همان خربزه درختی که بسیار مفید و مقوی است ، دارای ویتامین های C, A, B2 میباشد و بهترین هضم کننده غذاست. در جنوب ایران نیز قابل کشت بوده و پس از 9 ماه کاشتن ، درخت حاصل می دهد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر