۱۳۸۷ بهمن ۱۵, سه‌شنبه

هسته انگور و پیشگیری از دیابت و سرطان Engur and diabetes and cancer

هسته انگور و پیشگیری از دیابت و سرطان Engur and diabetes and cancer

چند تن از پژوهشگران دانشكده پزشكی دانشگاه های علوم پزشكی كاشان ، بابل و تربیت مدرس تهران تاثیر هسته انگور سیاه معروف به انگور شاهانی را بر میزان قند ، انسولین و آنتی­اكسیدان­های خون شماری از موش های صحرایی بررسی كردند.
بر اساس این بررسی كه مشروح آن در فصلنامه علمی پژوهشی فیض منتشر شد ، مصرف خوراكی هسته انگور به مقدار زیاد با افزایش هورمون انسولین ، از افزایش قند خون پیشگیری می كند.
این بررسی همچنین نشان می دهد ، با مصرف هسته انگور میزان آنتی­اكسیدان­های خون افزایش می یابد.
پژوهش ها نشان می­دهد، دیابت با اختلال در سامانه های آنتی­اكسیدانی بدن در ارتباط است.
هسته انگور به علت داشتن ماده ای موسوم به پروآنتوسیانیدین كه نوعی آنتی اكسیدان است، اثر محافظتی در خور توجهی دارد.
آنتی اكسیدان ها مولكول هایی هستند كه برخی مواد سمی موسوم به رادیكال های آزاد را در بدن خنثی می كند و مانع تخریب سلول های حیاتی بدن و تشكیل غدد سرطانی می شوند.

۱ نظر:

  1. صلوات صلوات به نیت خوب شدن امتحان کنید من جواب گرفتم از صاحب زمان ودیگر نشانی نیست

    پاسخحذف