هسته انگور و پیشگیری از دیابت و سرطان Engur and diabetes and cancer
چند تن از پژوهشگران دانشكده پزشكی دانشگاه های علوم پزشكی كاشان ، بابل و تربیت مدرس تهران تاثیر هسته انگور سیاه معروف به انگور شاهانی را بر میزان قند ، انسولین و آنتیاكسیدانهای خون شماری از موش های صحرایی بررسی كردند.
بر اساس این بررسی كه مشروح آن در فصلنامه علمی پژوهشی فیض منتشر شد ، مصرف خوراكی هسته انگور به مقدار زیاد با افزایش هورمون انسولین ، از افزایش قند خون پیشگیری می كند.
این بررسی همچنین نشان می دهد ، با مصرف هسته انگور میزان آنتیاكسیدانهای خون افزایش می یابد.
پژوهش ها نشان میدهد، دیابت با اختلال در سامانه های آنتیاكسیدانی بدن در ارتباط است.
هسته انگور به علت داشتن ماده ای موسوم به پروآنتوسیانیدین كه نوعی آنتی اكسیدان است، اثر محافظتی در خور توجهی دارد.
آنتی اكسیدان ها مولكول هایی هستند كه برخی مواد سمی موسوم به رادیكال های آزاد را در بدن خنثی می كند و مانع تخریب سلول های حیاتی بدن و تشكیل غدد سرطانی می شوند.
دانشجو شدم
-
پس از دیپلم گرفتن در دانشگاه در رشته مهندسی پزشکی توانستم پذیرفته شوم. الان
دانشجوی سال دوم هستم. سال اول دانشگاه را به گونه مجازی درس خواندم. هنوز
احساس د...
۳ سال قبل
صلوات صلوات به نیت خوب شدن امتحان کنید من جواب گرفتم از صاحب زمان ودیگر نشانی نیست
پاسخحذف